Adatvédelmi szabályzat

ImageSzeretnénk tájékoztatni Önt adatai sorsáról,

Ismerje meg adatkezelési elveinket, adatvédelmi szabályzatunkat és ahol lehet, éljen választási lehetõségével adatainak kezelését illetõen.
 
 

Adatvédelem (Adatbiztonsági Szabályzat)

Tisztelt látogatónk, amikor Ön a portálunk oldalait olvassa, vagy szolgáltatásait igénybe veszi, egyúttal saját adatait is átadja részünkre. Ennek egy része automatikusan (IP cím, böngészõ típus), más része pedig az Ön hozzájárulásával (regisztrációs formula kitöltése) kerül birtokunkba.(az internetes honlapok általános gyakorlatához hasonlóan) történik, adatai más részét pedig Ön adja meg a regisztráció(k) során. Az Ön személyes adatait a Portál üzemeltetõi törvényesen és tisztességesen kezelik, a hatályos jogszabályi elõírásokat betartva és a nemzetközi adatvédelmi normák írott és íratlan szabályait követve. Ennek érdekében arra törekszünk, hogy ne csak általánosságban, hanem az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatban részletesen is tájékoztassuk Önt adatai sorsáról, ismerje meg adatkezelési elveinket, és ahol lehet, legyen választási lehetõsége adatainak kezelését illetõen.
 

Adatvédelmi irányelvek

A tartalom szolgáltató a felhasználók adatainak védelmét minden alkalmazásnál, eljárásnál és adatátviteli, tárolási módszernél szem elõtt tartja.
Nem adunk át jogosulatlan harmadik félnek olyan információt – a felhasználó belegyezése nélkül -, amibõl a felhasználó személyazonossága hitelt érdemlõen helyreállítható. A felhasználók adatait minden esetben megõrizzük, és mindent megteszünk szerkesztõségi, marketing és technikai részrõl is az adatok biztonságának érdekében.

Látogatóink személyi adatait nem fenyegeti veszély az oldalak megtekintésekor.

Az alkalmazásainkban (vendégkönyv, videoajánló, weblinkek) regisztrált felhasználóink adatait megõrizzük, és visszakereshetõ formában tároljuk.
Látogatónk, alkalmazásaink felhasználói a regisztrációkor önként adják adataikat. Ilyenkor mindig jelezzük publikus lesz-e az adott információ, illetve csak belsõ felhasználásra kerül sor. Amennyiben publikus az információ nem vállalunk érte felelõsséget, hogy más ezzel nem él vissza, vagy nem használja fel saját érdekében az adatokat.
Kérjük látogatóinkat a publikus adatokat kellõ körültekintéssel adják meg!
A felhasználók saját adataikat minden esetben módosíthatják. Az adatokhoz csak a szerkesztõség által feljogosított személyek férhetnek hozzá. Az általuk közölt véleményt azonban nem tudják utólag módosítani. De azok közlését más formában megismételhetik.

Nem számít regisztrációnak az olvasói vélemények, hozzászólások, szavazatok leadása. Ilyen esetben a felhasználó mindig saját felelõsségére teszi közzé véleményét.

A látogatóknak a felhasználási feltételekhez kell tartania magát. Adatkezelési kérdéseivel, véleményével forduljon az adminisztrátorhoz bizalommal. (Elérhetõségek/admin menüpont)

Technikai tudnivalók: A felhasználói adatok nyilvános, internetes felületrõl való levétele, törlése nem jelent egyet az adatok fizikai megsemmisítésével. Az adatokat minden esetben megõrizzük.

Leave a Comment